Menu
Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

 

 

Kontaktformular

Advanced Chemical System (ACS)

Påfyldning af kemikalier –  så nem som aldrig før.

Med Advanced Chemical System (ACS) hører den indviklede håndteren med tunge dunke fortiden til. Det intelligente cartridgesystem arbejder nemlig med kompakte 5-kg-cartridges, som er let håndterlige i brug. Alt, hvad du endnu skal gøre, er: Tag den tomme cartridge ud, sæt den nye cartridge i – færdig. Det foregår rent, hurtigt og uden forvekslingsfare. Og selvfølgelig ved samme kapacitet.

Mere komfort og sikkerhed

Advanced Chemical System - ein intelligentes Kartuschensystem

Som det første intelligente cartridgesystem i verden overbeviser Advanced Chemical System med talrige fordele. Gør livet nemmere for dig og få mere tid, komfort, sikkerhed og kvalitet.

Dine fordele med Advanced Chemical System

Tidsbesparelse:

Nemt skift af cartridge i løbet af højst to minutter

ACS-cartridges kan nemt låses op med en gængs skabnøgle, og de trækkes simpelthen ud af docking-stationen. Den ny cartridge skubbes ind, klikkes fast, færdig! Efter at den ny cartridge er skubbet ind, fyldes først reservetanken, og anlægget er med det samme driftsklar igen. Skift af cartridge tager højst to minutter.

Mere komfort:

 Skift af cartridge uden fare for forveksling

ACS-cartridges og -systemet er forbundet med hinanden gennem RFID (Radio Frequency Identification). Maskinen registrerer, om den rigtige cartridge blev sat i. Er dette tilfældet og er påfyldningsniveauet i orden, lyser en grøn lysdiode op. Er cartridgen tom, lyser lysdioden orange. Når der mangler en cartridge, blinker lysdioden.

kstra sikkerhed:

E Farefri håndtering af kemikalier

ACS-cartridgenes specielle lukke åbner sig først, når den skubbes ind i docking-stationen. På denne måde er udskiftningsproceduren ren, brugere kommer ikke i berøring med rensemidlerne. Lukket forhindrer desuden, at resterende væske slipper ud.

Ekstra kvalitet:

Optimal dosering og forhindring af ueffektive vaske

Til trods for den handy form og en vægt på højst 5,5 kg har disse cartridges en kapacitet på mellem 1.000 og op til 2.500 vaske. Med den indbyggede reservetank i docking-stationen kan der gennemføres op til 250 vaske. Dette forhindrer ueffektive vaske uden tilsætning af kemikalier.