Menu
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

iWash

Bilvask, mere individuel end nogensinde før.

Alle biler er forskellige, og enhver bilejer har særlige ønsker til bilvasken. Med iWash tilbyder du dine kunder netop det vaskeprogram, som han har brug for og ønsker sig. Individuelt, fleksibelt og med bekvemt touch-valg. Et godt bud på fremtidens bilvask.

Den fleksible løsning

Mann wählt am TMann wählt am Touchterminal intuitiv das Waschprogramm in der Autowaschanlage

Fra nu af er det slut med stive og på forhånd fastlagte vaskeprogrammer i bilvaskeanlægget. I dag forventer kunderne fleksibilitet og en nem, intuitiv betjening, når de vælger deres vask. Det er lige præcis, hvad iWash giver dem: Kunden oplever maksimal fleksibilitet, når han vælger sin bilvask.

Innovativ teknik i detaljer

Mere fleksibilitet

Mere fleksibelt kan det ikke være: Efter grundprogrammet (hurtigvask, intensivvask eller perfekt pleje) kan brugeren vælge blandt en række individuelle ekstra funktioner. Fra „insekter intensiv“ hen over „groft snavs højtryk“, „fælge intensiv“, „underbundsvask“ til ekstra plejeprogrammer. Så kan enhver selv bestemme, hvilken rensning der er den rigtige lige nu.

Fuld gennemskuelighed

Efter valget beregner vaskeanlæggets styring det optimale forløb og viser kunden straks vasketiden og prisen for hans personlige valg. På denne måde oplever kunden ikke kun individualitet, men også fuld gennemskuelighed.

Intuitiv betjening

Så nem som aldrig før: Betjeningen af indivdualWash sker ved touchterminalen –  før man kører ind i vaskeanlægget. En moderne og ukompliceret betjening holder således også sit indtog i bilvasken: Det er praktiseret kundevenlighed!

Disse emner kunne også interessere dig