Menu
header_service_mietkauf_082023_NEU.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Leje med køberet

Fornuftigt alternativ med
faste ydelser og klare vilkår.

Ligesom ved leasing er fuld finansiering af dit vaskeanlæg også en mulighed i forbindelse med aftaler om lejekøb. Kontraktperioden kan aftales variabelt, og vilkårene er klare gennem hele perioden. Det særlige ved lejekøb er, at du får det økonomiske ejerskab, mens leasinggiveren er den juridiske ejer.

Lejekøb: faste ydelser, klare vilkår.

Et lejekøb kan sammenlignes med en bankfinansiering. Leasingselskabet køber lejeobjektet og stiller det så til rådighed over en bestemt periode. Du får med det samme overdraget det økonomiske ejerskab af objektet, og i modsætning til leasing vil det juridiske ejerskab ligeledes overgå til dig efter betaling af den sidste ydelse. Hele omsætningsafgiften (summen af alle lejeydelser) betales ved indgåelse af aftalen og er fradragsberettiget. Ligesom ved leasing er fuld finansiering af dit vaskeanlæg også en mulighed i forbindelse med aftaler om lejekøb.

Optimal anvendelse af støttemidler.
En aftale om lejekøb er et godt valg, hvis du gerne vil benytte dig af offentlige støttemidler, der er bundet til din statusopgørelse. Du skal aktivere vaskeanlægget i din status og afskrive det i henhold til reglerne. På den måde kan du få glæde af investeringstillæg og andre former for tilskud.

Vilkårene ligger fast gennem hele aftaleperioden og skaber et godt beregningsgrundlag. Aftaleperiodens længde er variabel og kan – afhængigt af behov – udgøre op til 100 procent af den sædvanlige levetid (AfA), uanset om det drejer sig om portalvaskeanlæg, vasketunneler, vaskeanlæg til busser og lastbiler eller SB-anlæg.

Kan kombineres med fuld serviceaftale.
Denne løsning indebærer, at du kun skal betale én månedlig ydelse, der indeholder både leasing- og serviceydelsen.

Dermed sikrer du dig mod uforudsete udgifter i hele kontraktperioden.

 

Disse emner kunne også interessere dig