Menu
header_zubehoer.jpg
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Tilbehør

Det rigtige tilbehør
til din vaskeforretning.

Benyt dig af alle de muligheder, som din vaskeforretning giver dig med omfattende tilbehør og ekstratilbud som f.eks. støvsuger, rengøring af måtter, ”vaskebjørne” og vekselsautomat. Med WashTec er mulighederne mange.

Tilbehør

Udvid din forretning og gør den så attraktiv som mulig med ekstratilbud til kunderne.

Støvsuger

SB-støvsugere til indvendig rengøring af bilen bør være fast inventar på alle vaskepladser. WashTec har en passende løsning til alle behov, f.eks. enkelt- eller dobbeltsugning, turbo- eller industristøvsugere.

Måtterensere

Perfekt renhed til alle måtter: WashTec måtterensere er effektive og nemme at betjene og sørger for rene måtter på ingen tid.

„Vaskebjørne“

WashTec-”Vaskebjørn” (forrensning) kompletterer dit tilbud til kunderne. Ved spray før vask, løsnes insekter og hårdnakket snavs, hvilket f.eks. gør det nemmere at rense fælgene.

Vekselautomater

Hjælp kunderne, så de altid har småpenge på rede hånd! Med WashTec vekselautomater til sedler og mønter er SB-vaskepladser perfekt udstyret.

Affaldsbeholdere, halvtage

Låse til automatsikring samt affaldsbeholdere og halvtage sørger for mere sikkerhed og efterlader et positivt og rent helhedsindtryk af vaskepladsen.

Vaskekort

Bilvask på den bekvemme måde: Giv dine kunder mulighed for berøringsfri betaling med kundevenlige chipkort.