Menu
header_unternehmen_ueberwashtec_082023_NEU_01.jpg
 • Home ❯
 • Fakta om WashTec
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Fakta om WashTec

Idéer, der sætter nye globale standarder

WashTec er den førende udbyder af innovative løsninger på bilvask over hele verden. Over 1.700 medarbejdere i mere end 80 lande sætter nye internationale standarder for hele branchen med produkter, processer og løsninger, der giver både operatører og kunder gode oplevelser og perfekte resultater.

Vores nye profil film

warning
Ved at klikke på videoen accepterer du overførsel af data til YouTube og accepterer databeskyttelseserklæringen.

WashTecs virksomhedsfilosofi.

Vores første mål er kundetilfredshed.

 • Vi tilbyder vores kunder og slutbrugere de største fordele.
 • Omsætning og overskud er ikke mål, men et naturligt resultat af vores arbejde.


Vi er specialister inden for bilvask.

 • Vi fokuserer på det vi er eksperter i, nemlig bilvask, og forstår de nødvendige processer og teknologier i alle dimensioner.
 • Vi kombinerer videnskab og teknologi til bedre løsninger inklusiv ekstraordinære tjenester, der følger hele maskinens levetid.


Vi er en innovativ virksomhed.

 • Vi er aldrig tilfredse med status quo, men stræber konstant efter at forbedre os selv.
 • Vi er nysgerrige, søger proaktivt efter muligheder, identificerer mulige forbedringer og implementerer dem hurtigt og effektivt.


Vi lever lederskab.

 • For os betyder ledelse at være forbillede og se det store perspektiv. Vi tilbyder et professionelt og kreativt miljø for succesfuld udvikling af vores medarbejdere og virksomheden.
 • Tillid, retfærdighed og kontinuerlig læring danner grundlaget for vores samarbejde, både internt og eksternt.
 • Vi sikrer, at roller og ansvar er tydeligt fordelt. Vi hjælper hinanden og deler vores erfaringer.


Hos WashTec er vi iværksættere.

 • Vi er professionelle inden for vores ekspertiseområde, og udvikler konstant vores kompetencer, med en målsætning om at nå den højeste standard.
 • Vi er beslutningsdygtige Inden for vores ansvarsområder og tager ansvar for de beslutninger vi tager.

 

Førende inden for bilvask

Globalt driver WashTec omkring 40.000 bilvaskeanlæg, hvor der dagligt vaskes over 2 mio. køretøjer. Tallene der taler for sig selv, har placeret WashTec på en ubestridt førsteplads i branchen. WashTec har desuden en række datterselskaber på Europas vigtigste markeder samt i USA, Kina, Australien og Tjekkiet. Hertil kommer en lang række selvstændige distributionspartnere. Tilsammen råder vi over 900 serviceteknikere i over 80 lande. Dermed tilbyder WashTec branchens bredeste og mest velorganisererede servicenetværk. Vi har et indgående kendskab til de lokale markeder og deres specifikke behov, og vi udvikler konstant vores løsninger så de passer til de lokale behov

 

Vi skaber fremtidens innovationer

WashTec er ikke blot global markedsfører, vi er samtidig førende på innovationer indenfor branchen. Listen over vores innovationer er lang og omfatter bl.a. udvikling af portalvaskeanlæg, nye digitale løsninger samt nyheder indenfor sæbe/voks produkter. Alle WashTec´s innovationer afstemmes kontinuerligt eftervores kunders skiftende behov.

 

Disse emner kunne også interessere dig