Menu
header_nutzfahrzeug.jpg
  • Home ❯
  • Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer og lastbiler

Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer og lastbiler

Storartede løsninger
til store opgaver.

Robuste konstruktioner, stor vaskekapacitet, flotte resultater. Og en høj omkostningseffektivitet. Med innovative løsninger til lastvognsvask imødekommer WashTec de særlige ønsker og behov, som man finder hos f.eks. speditionsvirksomheder, busoperatører og erhvervsvaskerier. Og med masser af udstyrsmuligheder er der ingen grænser sat for den individuelle udformning.

Alle vaskeanlæg til erhvervskøretøjer

Nutzfahrzeug in Waschanlage

Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer MaxiWash Vario:

Anlægget, der tilgodeser alle behov.

MaxiWash Vario – navnet siger det hele! Du har et hav af muligheder, når det gælder individuel udformning af dit vaskeanlæg. Design, bestykning med børster, vaskehøjde – der er mange varianter at vælge imellem. Det samme gælder for vaskeprogrammerne – de kan ikke blot vælges individuelt, men leverer også skinnende rene resultater på ingen tid.

Kontakt >  Læs mere >
 

Bus in Waschanlage

Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer MaxiWash Vario Space&Speed:

Fleksibel, pladsbesparende og hurtig.

Nogle steder er pladsen til et vaskeanlæg for erhvervskøretøjer begrænset, og mange køretøjer skal vaskes direkte efter hinanden. MaxiWash Varios Space&Speed er en kombination af et portalvaskeanlæg og en vasketunnel. Den korte bane giver fuld fleksibilitet ved korte og lange køretøjer, og den sparer endda tid.

Kontakt >  Læs mere >

Bus in Waschanlage

Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer MaxiWash Vario Tandem:

Hurtig og pålidelig ved spidsbelastning.

Tid er penge. Det skal tit gå hurtigt, især i vaskeanlæg til lastbiler og busser – men uden at det går ud over grundigheden. Ved spidsbelastning med mange køretøjer er portalvaskeanlægget MaxiWash Vario Tandem et godt valg; det vasker grundigt på kun 2,5 minutter.

Kontakt >  Læs mere >

Hochdruckwäsche für LKW

Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer MaxiWash Vario højtryksløsninger:

Effektiv højtryksvask.

Komplekse konturer og meget beskidte køretøjer stille særligt høje krav til rengøringen af erhvervskøretøjer. MaxiWash Vario højtryksløsningerne med seks effektive rotorer på hver side og højtryks-tagbom, der følger køretøjets konturer, vasker effektivt tank-, silo- og renovationsbiler samt andre lastbiler med uregelmæssige overflader, og de efterlader et flot resultat.

Kontakt >  Læs mere >

Unterbodenwäsche von Nutzfahrzeug

Stationære komponenter:

Ekstra tilbud til vask af busser og lastvogne.

WashTec-vaskeanlæg til erhvervskøretøjer rummer potentiale til individuel optimering, f.eks. i form af sprøjtebuer, HD-buer, undervognsvask, fotocelleanlæg og meget mere. Mulighederne er mange!

Kontakt >Læs mere >

warning
Ved at klikke på videoen accepterer du overførsel af data til YouTube og accepterer databeskyttelseserklæringen.