Menu
header_service_planung_082023_NEU.jpg
  • Home ❯
  • Planlægning
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Planlægning

Fundamentet for den velfungerende vaskeforretning.

WashTec ledsager dig gennem hele planlægningsfasen, fra konkurrence- og lokalitetsanalyse over køb af anlæg til selve idriftsættelsen. Drag nytte af vores mangeårige tekniske og økonomiske ekspertise og af et tillidsfuldt samarbejde i øjenhøjde.

Lokaliteten er nøglen til din succes

Vi gennemfører konkrete lokalitets- og potentialeanalyser for at give dig et bedre beslutningsgrundlag, og vi tager i den forbindelse naturligvis højde for konkurrencesituationen i din region. På den måde skabes et solidt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

 

Vejen til det optimale anlæg

WashTec kan tilbyde vaskeanlæg alt efter hvad der er behov for og penge til. Vores medarbejdere har mange års erfaring samt teknisk og økonomisk ekspertise og hjælper dig med at træffe det rigtige valg. På den måde opnår du maksimal tryghed for din investering.

Vi tilbyder forskellige serviceløsninger med henblik på at give fuldt overblik over udgifter. Løsningerne omfatter bl.a. fuld serviceaftale med mulighed for tilpasning af serviceniveauer, pay-per-wash-løsninger samt on-call-løsninger. Vore decentrale serviceteams er hurtigt og kompetent på banen, når behovet opstår.

WashTec´s totalløsninger inden for service

For os kommer kunderne og deres individuelle behov altid i første række. Det starter med planlægning og køb af anlæg og gælder gennem hele anlæggets levetid.

Eksempel: WashTec´s serviceteam konfigurer dit anlæg under hensyntagen til alle relevante parametre og finansieringssikkerheden. Som næste skridt installerer vi vaskeanlægget på din lokalitet. I forbindelse med idriftsættelsen laver vi kontroltjek for at tilpasse anlægget til de lokale forhold – det er med til at sikre et optimalt vaskeresultat. Til WashTec´s service hører også hjælp til valg af den rigtige vaskekemi, der lever op til alle gældende sikkerheds- og miljøstandarder. Med målrettede markedsføringsstiltag hjælper vi dig desuden med at hverve nye kunder og pleje eksisterende kundegrupper.

 

WashTec Service-Konzept Modell Plan

Disse emner kunne også interessere dig