Menu
header_waschstrasse.jpg
  • Home ❯
  • Vasketunneler

Vasketunneler

Skræddersyede løsninger til alle vasketunneler.

Maksimal fleksibilitet til din vaskeforretning. WashTec tilbyder variable vasketunnelløsninger med mange vaske-, tørre- og plejemoduler. Du kan kombinere modulerne alt efter vandforbrug, pladsforhold og kundebehov. Vi hjælper dig gennem hele forløbet fra planlægning til realisering. Inklusive betalingssystemer, vandbehandling og kemi. Vi har den ekspertise, der skal til for at realisere dine planer. Sammen finder vi den bedste løsning.

Vasketunneler

Ingen virksomheder er ens, og alle stiller forskellige krav til en vasketunnel hvad angår pladsbehov, kapacitet og udstyr. Med WashTec´s modulært opbyggede løsning får du lige akkurat det, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

linear mitfahrende Seitenbürsten

Lineær teknologi:

Perfekt vaskeresultater på for og bagende.

Den stadig mere avancerede Lineære Teknologi fra WashTec forbedrer vaske resultatet hvor det er nødvendigt: på for og bagende. Børsterne følger hele køretøjets kontur og garanterer en længere berøringstid på de vanskelige dele på for og bagende.

Kontakt >Få mere at vide >

Waschstraße SoftLine² Vario

Vasketunnel SoftLine² Vario:

Vasketunnelen, der opfylder alle ønsker.

SoftLine² Vario hjælper dig med at realisere dine planer, hvadenten det er en pladsbesparende vasketunnel med basisudstyr eller en over 40 m lang vaskepark. Du vælger bare de moduler du har brug for – ud kommer en skræddersyet løsning, der er nøjagtig afstemt efter dine pladsforhold, dit vandforbrug og kundernes ønsker og behov.

Kontakt >Læs mere >

Waschstraße SoftLine² Compact

Vasketunnel SoftLine Compact:

Den kompakte vaskebane til korte haller.

SoftLine Compact er den ideelle løsning til korte haller og den korteste vej til et perfekt vaskeresultat. Du kan vælge mellem forskellige vaske-, tørre- og plejemoduler, der er optimeret så de leverer de bedste resultater på den korte bane.

Kontakt >Læs mere >

Vasketunnel moduler:

Skræddersyede vasketunneler til dine behov.

Uovertruffen fleksibilitet: WashTec-modulerne kan kombineres efter behov, så du er frit stillet med hensyn til udformningen af dit vaskeanlæg. Du bestemmer selv, om det f.eks. skal være en basisversion eller en supermoderne premiumversion.

Kontakt >Læs mere >

warning
Ved at klikke på videoen accepterer du overførsel af data til YouTube og accepterer databeskyttelseserklæringen.