Menu
header_verbrauchsmaterialien.jpg
 • Home ❯
 • Forbrugs- og hjælpematerialer
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Forbrugs- og hjælpematerialer

Højeste krav ned
til sidste detalje

Der skal mere end avanceret teknik til at opnå uovertrufne vaskeresultater. Mindst lige så vigtigt er det, at maskiner og vaskematerialer/vaskekemien er nøje afstemt efter hinanden. Med vaskebørster og vaske kemi fra WashTec opnår du fremragende resultater, tilfredse kunder og en høj omsætning.

Mann prüft Ersatzteilverfügbarkeit

Stærke partnere: WashTec maskiner og kemi

 

WashTec kemi er et perfekt supplement til WashTec´s vasketeknik. Alle kemiprodukter er perfekt gearet til opgaven i WashTec portalanlæg, vasketunneler og SB-anlæg. Produkterne udvikles og fremstilles i tæt samarbejde med WashTec´s udviklingsafdeling. På den måde benytter vi os af synergieffekter for at opnå det bedste resultat for dig og dine kunder.

WashTec kemi skåner billakken, børster, tekstilmaterialer og anlæg og leverer flotte vaske- og tørreresultater uden striber og fugtpletter. WashTec-kemiprodukter lever naturligvis op til strenge miljøstandarder.

Innovative produkter og processer

 

WashTec kemi overbeviser i kraft af intelligente løsninger til optimale processer, nem håndtering og flotte vaskeresultater.

Et andet eksempel er TecsLine-serien, der består af perfekt afstemte vaske- og plejeprodukter, der scorer topresultater på hvert procestrin, fra forvask til tørring. TecsLine kan fint anvendes i vasketunneler, portalvaskeanlæg og SB-anlæg.

Miljøvenlige recepturer

I forbindelse med udvikling og fremstilling af WashTec-kemiprodukterne overholdes alle miljø- og sundhedsstandarder. Der benyttes ingen giftige eller miljøfarlige stoffer og der gives så vidt muligt afkald på farve- og duftstoffer, emulgatorer og lignende stoffer.

Alle produkter i serien WashTec ecoline er biologisk nedbrydelige, miljøvenlige og sikrer effektiv udskillelse i vandbehandlingsanlæg.

Nyt på markedet: Hele viften af WashTec-produkter er fri for nitrilotrieddikesyre (NTA). Bestemte produkter lever desuden op til kravene i ÖNORM,  Nordic Ecolabels (Svanemærket) og DHI-normen.

Alle WashTec-vaskekemi produkter er koncentrater, der fortyndes og doseres automatisk i vaskehallerne. På grund af deres højkoncentrerede sammensætning kan de doseres sparsomt. Brug af koncentrater kan reducere forbruget, transportudgifter og udstødningsemissioner med op til 70 procent.

Læs mere om WashTec-kemiprodukter her.

Waschbürste

SofTecs® og SofTecs² – en sand revolution blandt vaskematerialer

SofTecs® og SofTecs² giver skinnende lakoverflader lige efter vask og længe efter. Begge vaskebørster vasker bilen meget skånsomt og efterlader ingen ridser i lakken.

SofTecs² er kendetegnet ved mere filigrane og længere filamenter – til super effektiv rengøring af fuger, mellemrum og kanter.

Det særlige ved SofTecs® er at forvask er integreret i vaskeprogrammet. Det giver dig mulighed for at sætte prisen op og på den måde øge din omsætning. I ADAC´s test af forskellige vaskematerialer blev SofTecs® en klar testvinder.

Dine fordele:

 • Skånsom vask – uden ridser i lakken.
 • Langvarende glans – bilen beholder sin glans selv efter utallige ture i vaskehallen.
 • Større omsætningspotentiale – forvask er integreret i vaskeprogrammet, hvilket retfærdiggør højere priser.
 • Bedre rengøringsresultat – de fine SofTecs²-filamenter vasker mere effektivt i mellemrum, fuger og omkring kanter.
 • Lang levetid – op til 50.000 vaske.
Mann prüft Ersatzteilverfügbarkeit

Reservedele – hurtigt levering ved behov

Udover kvaliteten er hurtighed i forbindelse med vedligeholdelse og reparation en afgørende faktor. Derfor arbejder vi med decentrale lagre, der er afpasset efter de regionale behov for at sikre, at reservedele altid ligger klar, når der er brug for dem – hvadenten det er til portalanlæg, vasketunneler, lastbilsvaskeanlæg, SB-teknik eller vandbehandlingsanlæg. På vort centrale lager har vi desuden omkring 20.000 reservedele, der kan leveres næste dags morgen kl. 8.

Fordele:

 • Velfungerende forsyning af reservedele i hele Europa.
 • Du kan altid få de relevante dele til dit vaskeanlæg.
 • Miljøvenlig bortskaffelse af problemaffald.
 • Nethandel med omfattende tilbud af f.eks. reservedele, vaskekemi, tilbehør og markedsføringsartikler.