Menu
header_4dimenions.jpg
  • Home ❯
  • Fakta om 4DIMENSIONS
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Fakta om 4DIMENSIONS

4DIMENSIONS til succes i din vaskeforretning.

Som ingen anden opfylder dine kunders høje krav til vaskekvalitet og hastighed, betjeningskomport og design som intet andet anlæg. Fire parametre, som vi hos WashTec betegner som 4DIMENSIONS ved moderne bilvask. bilvask. Og brug SoftCare Pro Classic som garant for meget høj kundetilfredshed – og for en succesfuld bil vaskeforretning.

DIMENSION #1 - QUALITY

MultiFlex:

Den flerdimensionelle sidebørste tilpasser sig hatchbacks fleksibelt og renser også grundigt under spoileren og ved hjulene. Resultatet: mere glans til dine kunder, mere omsætning til dig.

Læs mere >

 

TecsLine:

Optimal rensning og pleje, lavt forbrug og maksimal økonomisk drift: Det står kemikalie-serien TecsLine fra WashTecs datterselskab AUWA for.

Læs mere >

 

SelfTecs:

Med SelfTecs-vaskekemi fra AUWA kan vask og polering nemlig foregå i én arbejdsgang. Det betyder: Forvask, vask/glans, skylning – færdig! Dine kunder er kun 3 skridt væk fra en skinnende ren bil.

Læs mere >

 

SofTecs® Pur:

SofTecs® Pur er særligt skånsom over for lak og overflader. Takket være en højere omdrejningshastighed og længere berøring med køretøjet rengør SofTecs® Pur endnu mere effektivt og leverer et bedre rengøringsresultat.

Læs mere >

 

WheelFlash und WheelJet:

Avancerede fælgdesign stiller bilvask over for nye udfordringer.  WheelFlash giver mulighed for præcis og dækkende påføring af kemi på fælgene og sørger for højglans ved alle design. Hjulvaskeren WheelJet rengør store og små fælge driftsikkert: Den diagonale positionering rammer altid i midten og sørger også ved 21“-fælge for premium resultat.

Læs mere >

 

FlexStream:

Den alsidige rotationstagdyse FlexStream klarer arbejdet ved  kemipåføring, højtryksvask og tørring. Takket være aggregatet,  der kan drejes ubegrænset, arbejder den særdeles effektivt.

Læs mere >

 

Højtryks-funktioner:

Særdeles effektive TurboNozzles sørger ved denne udstyrsvariant for effektiv højtrykspulings i front-, hæk- und dørtrinsområdet

Læs mere >

 

Lineær teknologi i vaskebane systemer:

Tag og sidebørster lige efter hinanden, garanterer den mest effektive udnyttelse af vasketiden på hver enkelt del af hele køretøjet. Elektronisk børste justering sikrer præcis og omhyggelig placering af børsterne, takket være kontinuerlig måling af strømforbrug på børstemotorerne.

Læs mere >

 

DIMENSION #2 - SPEED

Portalvaskeanlæg SoftCare Pro Classic Race:

Til alle, som har udprægede spidsbelastningsperioder i vaskeforretningen, men ikke de absolut højeste vasketal: SoftCare Pro Classic Race er det hurtige portalanlæg for mere omsætning.

Læs mere >

Portalvaskeanlæg SoftCare² Takt:

De to portaler ligger i forlængelse af hinanden og muliggør vask og tørring af to biler samtidigt. På den måde kan der vaskes 20 biler i timen uden lang ventetid for kunderne.

Læs mere >

 

Portalvaskeanlæg SoftCare² Juno:

Dobbeltportalanlægget med 4 børster og 2 tørrere sørger for superkort vaske- og tørretid.

Læs mere >

 

DIMENSION #3 - CONVENIENCE

iWash

Med iWash tilbyder du enhver af dine kunder netop det vaskeprogram, som han har brug for. Og det, som han ønsker sig: individuelt, fleksibelt og bekvemt via touch-valg. Sådan ser fremtidens bilvask ud!

Læs mere >

 

Wash&Pay:

Kør ind, vask, betal: Med Wash&Pay forløber bilvasken som tankningen. Kunden kører direkte ind i det ledige portalanlæg, betalingen udføres bekvemt under eller efter vasken.

 

Drive-In:

Køb billet, kør ind, vask, færdig: Med drive-in car wash konceptet forbliver dine kunder i bilen under bilvasken.

Læs mere >

 

Portalvaskeanlæg SoftCare² Pro XL:

Hvad enten der er tale om brede limousiner, 4-hjulstrækkere, autocampere eller transportere: SoftCare2 Pro XL med 2,58 meter vaskebredde er den perfekte maskine til biler med særligt store dimensioner.

Læs mere >

 

Selvbetjening Farve Koncept:

De nye farvekoder gør det lettere for din kunde at bruge WashTecs selvvaskeanlæg. Den banebrydende farvekode er tilpasset det enkelte programs struktur, og giver kunden mulighed for let at se, hvilke børster og lanser der hører til hvilket selvbetjenings program.

Læs mere >

 

DIMENSION #4 - LOOK & FEEL

FoamSensation

FoamSensation trækker et voluminøst skumgardin belyst med farver hen over bilen. Sådan bliver bilvasken til en spektakulær oplevelser. Den attraktive LED-belysning kombineret med duft formidler friskhed og renhed.

Læs mere >

 

StarTrack

De innovative StarkTrack-styreskinner gør det lettere for dine kunder at køre ind i portalen: Vekslende belysningsmønstre og procesafhængige farveskift (indkørsel, positionering, vaskeprogram-start) giver kunden overblik over, f.eks.

Læs mere >

 

Powerfoam:

Tilbyd dine kunder en god skummende effekt med ensartet resultat, ved brug af en separat ”Powerfoam” lanse, som stort set er vedligeholdelsesfri. Skumpålægningen sikre ikke bare perfekte resultater, men også en ekstraordinær vaskeoplevelse. Brug den til at øge den tid dine kunder bruger i din selvvask, samt din indtjening.

Læs mere >

 

Oplyst loftsrum:

Opgrader din stålkonstruktion, og bliv synlig på lang afstand. Den oplyste loftskonstruktion med en højde på 600mm kan tilpasses til dit design og profil.

Læs mere >