Menu
header_4dimenions_082023.jpg
  • Home ❯
  • Fakta om 4DIMENSIONS
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Fakta om 4DIMENSIONS

4DIMENSIONS skaber succes i din vaskeforretning

Begrebet 4Dimensions bruges til at finde det rigtige mix mellem: Kvalitet – Hastighed – Convenience og ”Look and feel”. Den rigtige balance mellem disse 4 parametre sikrer høj kundetilfredshed og skaber en succesfuld bilvaskeforretning.

DIMENSION #1 - KVALITET

MultiFlex:

Den multi-dimensionelle sidebørste tilpasser sig fleksibelt til bilens bageste hældning. Resultatet er en langt bedre rengøring af bilens bagende, og mere omsætning til dig.

Læs mere >

 

Mann lehnt sich an glänzendes Autos

TecsLine:

WashTecs har udviklet en speciel serie af sæbe/voks produkter, kaldet Tecsline. Tecsline sikrer optimal rensning og pleje, serien har et lavt forbrug, og sikrer dermed maximal økonomisk drift.

Læs mere >

 

Frau wäscht und poliert Auto mit SelfTecs-Chemie

SelfTecs:

Med SelfTecs sæbe/voks-produkterne kan vask og polering foregå i én arbejdsgang. Det betyder: Forvask, vask/glans, skylning – færdig! 3 step til en skinnede ren bil.

Læs mere >

 

Waschbürsten

SofTecs® Pur:

SofTecs® Pur er særligt skånsom over for lak og overflader. Takket være en højere omdrejningshastighed og længere berøring med køretøjet rengør SofTecs® Pur endnu mere effektivt og leverer et bedre rengøringsresultat.

Læs mere >

 

Radwäscher WheelJet reinigt große und kleine Felgen

WheelFlash und WheelJet:

Avancerede og varierende design på fælge er en udfordring for et bilvaskeanlæg. WheelFlash giver en præcis og fuldt dækkende påføring af kemi på fælgene og sikrer et super resultat uanset design på fælgen. Hjulvaskeren WheelJet rengør store og små fælge driftssikkert: Den diagonale positionering rammer altid i midten så selv 21“-fælge får et perfekt resultat.

Læs mere >

 

Rotationsdachdüse FlexStream

FlexStream:

Den unikke rotations-tag-dyse FlexStream håndterer både kemipåføring, højtryksvask og tørring. Med en rotation på 360gr, udføres opgaverne mere effektiv end nogensinde før.

Læs mere >

 

Vorreinigung eines Autos mit Turbonozzles

Højtryks-funktioner:

TurboNozzles er en ekslusiv option hvor begrebet højtryk får en helt ny dimension.
TurboNozzels den mest effektive højtrykspulings på front, hæk og i området omkring dørtrin.

Læs mere >

 

Waschstraße mit Auto und linear mitfahrenden Dach- und Seitenwalzen

Lineær teknologi i vaskebane systemer:

Tag og sidebørster lige efter hinanden, garanterer den mest effektive udnyttelse af vasketiden på hver enkelt del af hele køretøjet. Elektronisk børste justering sikrer præcis og omhyggelig placering af børsterne, takket være kontinuerlig måling af strømforbrug på børstemotorerne.

Læs mere >

 

DIMENSION #2 - HASTIGHED

Auto fährt in die Portalwaschanlage SoftCare Pro Classic Race

Portalvaskeanlæg SoftCare Pro Classic Race:

SoftCare Pro Classic Race er det hurtige portalanlæg, udviklet til at håndtere perioder med spidsbelastning. Velegnet til såvel internt brug som til kommerciel drift på mellem niveau.

Læs mere >

zwei Autos fahren in zwei hintereinander geschaltete Portale

Portalvaskeanlæg SoftCare² Takt:

To portaler der arbejder sammen i forlængelse af hinanden, således at mens 1 bil bliver tørret, vaskes en anden. Takt anlæg har en kapacitet på ca. 20 biler pr time, hvilket reducerer ventetiden for kunderne markant.

Læs mere >

 

Portalwaschanlage SoftCare² Juno

Portalvaskeanlæg SoftCare² Juno:

Dobbeltportalanlægget med 4 børster og 2 tørrere sørger for superkort vaske- og tørretid.

Læs mere >

 

DIMENSION #3 - CONVENIENCE

Mann wählt am Touchterminal intuitiv das Waschprogramm in der Autowaschanlage

iWash

Med iWash tilbyder du dine kunder præcist det vaskeprogram, som de har brug for, og ønsker sig: Individuelt, fleksibelt og bekvemt via touch-valg. Et godt bud på fremtidens bilvask!

Læs mere >

 

Wash&Pay: Frau bezahlt während der Autowäsche

Wash&Pay:

Kør ind, vask, betal: Med Wash&Pay fungerer betaling for bilvask på samme måde som ved tankning. Kunden kører direkte ind i vaskehallen, betalingen udføres bekvemt under eller efter vasken.

Frau sitzt während Autowäsche bequem in Auto

Drive-In:

Køb vask - kør direkte ind i hallen – Bilen vaskes – Kør ud. Med ”drive-in car wash” konceptet kan dine kunder blive i bilen under bilvasken.

Læs mere >

 

Portalwaschanlage SoftCare² Pro XL für Fahrzeuge mit extra breiten Abmessungen

Portalvaskeanlæg SoftCare² Pro XL:

SoftCare2 Pro XL er med en gennemkørselsbredde på 2,58 meter den perfekte maskine til biler der er ekstra brede. Uanset om der er tale om limousiner, 4-hjulstrækkere, autocampere eller transportere, dækkes behovet af SoftCare2 Pro XL.

Læs mere >

 

SB-Programm mit bunten Farben in einer JetWash-Waschanlage

Selvbetjening Farve Koncept:

De nye farvekoder gør det lettere for din kunde at bruge WashTecs selvvaskeanlæg. farvekoderne er tilpasset det enkelte programs struktur, og giver kunden mulighed for let at se, hvilke børster og lanser der hører til hvilket selvbetjenings program. Enkelt men gennemtænkt.

Læs mere >

 

DIMENSION #4 - LOOK & FEEL

farbig beleuchteten Schaumvorhang in der Autowaschanlage

FoamSensation

FoamSensation lægger et voluminøst farvet skumgardin hen over bilen. LED-belysning kombineret med duft giver friskhed og renhed og sikrer en spektakulær bilvaskeoplevelse.

Læs mere >

 

farbig beleuchtete StarTrack Führungsschienen in der Autowaschanlage

StarTrack

De innovative StarkTrack-styreskinner gør det lettere for dine kunder at køre ind i portalen: Vekslende belysningsmønstre og farveskift der tilpasser sig indkørsel, positionering, samt start af vaskeprogram giver kunden det perfekte overblik.

Læs mere >

 

bunte Lichter in der LightSHow in der Waschstraße

Powerfoam:

Tilbyd dine kunder en god skummende effekt med et ensartet resultat. Ved brug af en separat ”Powerfoam” lanse. Skumpålægningen sikrer både et perfekt resultat, men giver også en ekstraordinær god vaskeoplevelse. Bruges til at øge din indtjening gennem at få dine kunder til at bruge mere tid i din selvvask.

Læs mere >

 

LED-Attika beleuchtet Autos und Waschanlage im Dunkeln

Oplyst loftsrum:

Opgrader din stålkonstruktion, og bliv synlig på lang afstand. Den oplyste loftskonstruktion med en højde på 600mm kan tilpasses til dit design og profil.

Læs mere >