Menu
header_highlights_1.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Højdepunkter Selvvask

Et stort udvalg af innovationer.

Opdag flere højdepunkter til en succesfuld vaskeforretning. WashTec præsenterer skræddersyede innovationer til forskellige business-koncepter og kundebehov. Med klar målretning og med fokus på maksimale kundefordele!

Powerfoam-kombilanse.

Giv dine kunder en perfekt vaskeoplevelse, og opnå samtidigt et større udbytte. Med den nye, patenterede powerfoam-kombilanse gør du vaskeforløbet nemmere for dine kunder. Med powerfoam-kombilansen kan dine kunder både påføre powefoam og bruge højtryks-vaskeprogrammer. Skift sker bekvemt og automatisk med valg af vaskeprogrammet på betjeningsterminalen.

Powerschaum aus der Waschlanze

Powerfoam-kombilanse:

To funktioner i kun en lanse.

 • Ideelt til at opgradere dine eksisterende selvbetjeningsanlæg med.
 • Effektiv løsning med kun lave omkostninger for ejere – der kræves ingen ekstra vaskelanser, højtryksventiler eller loftinstallationer til powerfoam i dine vaskebåse.
 • Stærkere kundebinding – med den optimerede vaskeoplevelse med powerfoam binder du dine kunder på lang sigt.

Farvekoncept – overskueligt og funktionelt for et perfekt vaskeresultat.

Takket være den nye farvekode er det endnu nemmere for din kunde at orientere sig ved WashTecs JetWash-anlæg. Det innovative farvekoncept er tilpasset til den pågældende programstruktur. Så kunden ser ved første øjekast, hvilken børste eller lanse der passer til det valgte SB-program.

JetWash-Anlage

Farvekoncept:

Du ser alt, og du har styr på alt.

 • Farvekoderne gør betjeningen nem og intuitiv.
 • Også i terminalen er de pågældende programtrin med farver.
 • Overskuelig kontrol over tilgodehavende: I tekstdisplayet ser kunden hele tiden sit resterende tilgodehavende. Han ved altid, i hvor lang tid han endnu kan vaske, og hvornår det er nødvendigt at betale igen.
 • Hele tiden velinformeret med den belyste programvisning. Tre kraftige LED’er lyser under hele vaskeforløbet i det aktuelt valgte program. Programvalget bekræftes med et akustisk signal.
 • Altid parat gennem fleksible betalingsmåder: Betjeningsterminalen giver mulighed for at betale vaskene med mønter, poletter, eller med udleverede vaske-koder.
 • Vedligeholdelsesfri overflade til økonomisk drift: Terminalen betjenes gennem en elektronisk impuls ved berøring af overfladen. Panelet kræver kun meget lidt vedligehold, fordi der ikke sker nogen mekanisk belastning. Den lukkede overflade beskytter de bagved liggende tekniske komponenter mod vandstænk.

Powerskum – skummende vaskeoplevelse.

Giv dine kunder en god skumvirkning og en et optimalt kemipålægning ved at påføre skummet med en særskilt Powerskum-pistol, som ikke kræver meget vedligehold. Påføringen af skum giver dine kunder ikke kun et perfekt vaskeresultat, men også en sensationel vaskeoplevelse.

warning
Ved at klikke på videoen accepterer du overførsel af data til YouTube og accepterer databeskyttelseserklæringen.

Powerskum:

Den effektive omsætningsbooster ved selvbetjeningsanlæg.

 • Ved Powerskum dannes med en særskilt lanse et meget tykt skumtæppe, som løsner snavset.
 • Det er sjovt for dine kunder at dække deres bil fuldstændigt med sæbeskum, men det øger også omsætningen for anlæggets ejer, fordi kunderne i gennemsnit vasker længere.
 • Efter eget valg kan skummet også påføres og skylles af med en kombi-lanse.

LED-tagkonstruktion – for et bedre blikfang.

Giv din stålkonstruktion et bedre udseende, få et større blikfang, også på afstand, og understreg din moderne fremtoning. Den indirekte belyste tagkonstruktion med en højde på 600 mm kan tilpasses individuelt til dit steds design.

Waschplätze mit Dach

LED-tagkonstruktion:

Opmærksomhed på stor afstand.

 • Strømbesparende LED-teknologi og en indbydende og moderne fremtoning.
 • Synlighed på stor afstand takket være højden på 600 mm.
 • Digitaltryk med en grafik giver den perfekte tilpasning til dit design. LED-panelet kan udformes individuelt efter kundens ønske. Designet i frontpanelet kan udskiftes.
 • Pulverbelagt aluminium giver høj levetid og mulighed for lakering helt efter kundens ønske.
 • Med en egnet holder kan LED-panelet nemt eftermonteres på et senere tidspunkt.