Menu
header_service_marketingkonzept_082023_NEU_01.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Markedsføringskoncept

Strategisk rådgivning, vellykket implementering og målrettet kontrol.

Ingen lokalitet er som den anden, og det samme gælder for kunderne. Ikke desto mindre forventer de, at du kender deres ønsker og behov og står klar med passende løsninger og tilbud. Læg din egen strategi med en skræddersyet markedsføringsløsning fra WashTec. Du vil helt sikkert få gavn af den, for vi kontrollerer og optimerer løbende alle markedsføringstiltag.

Strategisk rådgivning, vellykket implementering, målrettet kontrol.

Ingen lokalitet er som den anden, og det samme gælder for kunderne. Ikke desto mindre forventer de, at du kender deres ønsker og behov og står klar med passende løsninger og tilbud. Sammen med dig udvikler vi en skræddersyet markedsføringsløsning, som du helt sikkert vil få gavn af på den lange bane.

 

Kom godt fra start med en god planlægning

Markedsføring er en vigtig del af WashTec´s serviceløsninger. Hvilke kommunikationstiltag passer til din målgruppe og din lokalitet? Hvad kan konkurrenterne tilbyde. Hvilke kampagner kan med held gennemføres i dit område?

Med afsæt i disse spørgsmål udvikler WashTec en markedsføringsstrategi, der passer til dine behov, din lokalitet og din målgruppe og bidrager til optimal udnyttelse af din kapacitet.

 

Salgsfremmende tiltag, der virker

Hvis du kan tilbyde en særlig vaskeoplevelse (fyraftens-, helligdags- eller forårstilbud), så gør dine kunder opmærksom på det. Vi udvikler ideer med gennemslagskraft og hjælper dig med at kommunikere det ud til kunderne – f.eks. ved kassen og foran vaskeanlægget eller gennem avisannoncer og mailing-kampagner.

 

Løbende succeskontrol og optimering.

Hvis du ved, hvad dine kunder sætter pris på, kan du optimere dine tiltag mere målrettet og videreudvikle din markedsføring. WashTec hjælper dig gerne, både personligt og med vores software-løsning WashTec Plus.