Menu
1962
Bilvask-industrien ser dagens lys.
Gebhard Weigele und Johann Sulzberger udvikler det første bilvaskeanlæg, kaldet WESUMAT I i Augsburg.
1963
Den første portal med 3 børster.
Kleindienst udvikler et bilvaskeanlæg med minimalt pladsbehov – det er det første eldrevne portalvaskeanlæg med 3 børster – en sensation på den tid!
1976
Super-Polish Combi fra Kleindienst.
Kleindienst lancerer det første vaskeanlæg, der også vasker hjulene.
1987
Soft Wash fra Wesumat.
Den nye Soft Wash-generation er en perfekt kombination af kemi, højtryks- og børstevask, produktdesign og procesteknik.
unternehmen_historie_animation_1.pngunternehmen_historie_animation_2.png
1994
C 45 fra California Rohé.
Da California Rohé udviklede sit portalanlæg C 45 var det med nedsat energiforbrug og høj lønsomhed for øje. Anlægget overbeviste dog også i kraft af sit lille pladsbehov, reducerede støjniveau og høje vaskekapacitet.
unternehmen_historie_animation_3.png
Array
1998
CK 30 fra California Kleindienst.
"Slank linje med hensyn til udgifterne – af høj klasse med hensyn til kvaliteten" – sådan lød reklameoverskrifterne, da California Kleindienst i 1998 lancerede det nye portalvaskeanlæg CK 30. Trods de usædvanligt kompakte mål er den raffinerede teknik udtænkt ned til mindste detalje.
2002
Introduktion af Softcare-generationen.
SoftCare Pro er det første portalvaskeanlæg, som WashTec introducerer på markedet. Anlægget forener individuelt design med teknik i topklasse.
2008
WashTec overtager Auwa Chemie GmbH.
Dette skridt er en konsekvent opfølgning af strategien om at fremstå som udbyder af alt, hvad der har med bilvask at gøre.
unternehmen_historie_animation_5.png
2012
Softcare² Pro Touchless
Avanceret højtryksteknik kombineret med effektiv kemisk forvask giver forbavsende resultater i forbindelse med Touchless-vask. Kunderne kan vælge mellem ”uden berøring”, ”med berøring” eller en kombination af begge dele.
2014
SoftCare Pro Classic Race.
SoftCare Pro Classic Race er kendetegnet ved parallelt kørende funktioner, der øger hastigheden markant. Premium-Express-programmet med ShineTecs 2GO-polering tager kun 6 min. og sætter dermed ny hastighedsrekord.
2016
Ekspandering af AUWA Grebenau.
AUWA-Chemie investerer knap 6 mio. euro i produktionsudvidelsen i Grebenau og skaber således nye arbejdspladser i regionen.
2016
WashTec åbner det nye Showroom
Vores nye showroom består af to flotte lyse vaskehaller på hver sin side af et mødelokale. Showrummet er på 192m2 og i den ene hal ser du en SoftCare Pro Classic Race bilvask og i den anden hal en SoftCare2 Pro. Udenfor ved siden af bygningen har vi opstillet en vaskemaskine til store køretøjer.
2017
SoftCare² Pro Silverlight
Vaskekvalitet, hastighed, betjeningskomfort og design - Fire parametre, som vi hos WashTec betegner som 4DIMENSIONS ved moderne bilvask. SoftCare² Pro Silverlight, udstyret med LightShow og StarTrack, de belyste styreskinner til hjulene, svarer helt og holdent til Dimension Design og revolutionerer således vaskeforretningen.
2018
udmærkelse til årets fabrik
Fagskriftet ’Produktion’ og konsulentfirmaet A.T. Kearney har inden for rammerne af industrikonkurrencen „årets fabrik“ i 2017 udmærket WashTec som vinder i kategorien for fremragende udvikling af en lokalitet. Benchmark-konkurrencen blev indført i 1992 og henvender sig til den forarbejdende industri i Tyskland og i Europa.