Menu
header_services_kommunikation_082023.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Kommunikation og reklame

Gør opmærksom
på dig selv.

Med WashTec´s reklamemateriale bliver du virkelig synlig for kunderne. Det kan f.eks. være reklame på selve lokaliteten, annoncer, mailingkampagner eller et system, der bidrager til lettere orientering.

Med WashTec´s reklamematerialer skaber du positiv opmærksomhed.

Viser vejen: Info-tavler og skilte
Gør det nemt for dine kunder at finde sig til rette med info-tavler og skilte, der guider dem gennem vaskeprocessen. Det betyder meget for om de vender tilbage en anden gang.

Små give-aways
Små reklamegaver fra WashTec, f.eks. i form af renseklude, nøglebånd eller spillekort, styrker kunderelationerne og sørger for at du bliver i kundernes hukommelse.

Målrettet henvendelse til dine kunder 
Henvend dig målrettet til potentielle og eksisterende kunder med de praktiske mailing-formularer fra WashTec. Du kan vælge ud fra forskellige emner og positionere dig selv som kompetent kontaktperson.

Nå ud til flere kunder med vores annoncer 
Med WashTec´s annoncer til regionale aviser kan du nå ud til flere potentielle kunder. Vi hjælper dig også gerne med en individuel annonce til særlige lejligheder. Få den professionelle hjælp der skal til for at lave effektive og opmærksomhedsskabende annoncer.

Disse emner kunne også interessere dig