Menu
header_produkte_autowaschanlage.jpg
  • Home ❯
  • Bilvaskeanlæg fra WashTec
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Bilvaskeanlæg fra WashTec

Sådan får du succes med din Bilvaskeforretning !

Velkommen til en verden af bilvask: WashTec tilbyder bilvaskeanlæg af forskellig standard og til ethvert behov, både portalvaskeanlæg, vasketunneller og SB-vaskeanlæg samt vaskeanlæg til erhvervskøretøjer. Samtidig har WashTec et omfattende servicetilbud, der omfatter planlægning, finansiering og hjælp til dine markedsføringsaktiviteter. Vi hjælper dig til at få succes.

Oversigt over vores produkter og services:

WashTec er globalt markeds- og innovationsførende inden for bilvasketeknologi. Virksomheden blev grundlagt i 2000 og er en sammenslutning af California Kleindienst og Wesumat AG. I dag beskæftiger virksomheden med hovedkontor i Augsburg over 1.800 medarbejdere i mere end 80 lande, hvoraf de fleste er eksperter i bilvaskteknologi.

WashTec leverer ikke kun innovativ vasketeknik og kemi. Vi tilbyder også omfattende service inden, under og efter købet, eller leger du med tanken om at købe en vasketunnel eller et vaskeanlæg? Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne videre.

Portalvaskeanlæg

WashTec_Produkt_Heroes_SoftCare2_Pro_72dpi.jpg

Vejen til effektiv vaskesucces.

Portalvaskeanlæg fra WashTec er din vej til en effektiv vaskesucces. Uanset, om du vælger en startmodel, særligt hurtige anlæg til mange biler, eller højtydende anlæg med innovative funktioner: WashTec portalvaskeanlæg opfylder meget forskellige behov og forventninger til vaskeresultat, effektivitet og økonomi.

Kontakt >    Læs mere>

Vasketunneler

WashTec_Produkt_Heroes_SoftLine2_Waschstrasse_72dpi.jpg

Skræddersyet til dit behov.

WashTecs vasketunnelkoncept sikrer maksimal fleksibilitet, når du planlægger dit vaskeudbud: Vælg blandt mange forskellige vaske-, tørre- og plejemoduler, og sammensæt din helt individuelle vasketunnel. Perfekt afstemt efter dit vaskebehov, din lokation og dine kunders behov.

Kontakt >    Læs mere>

SB-vaskeanlæg

WashTec_Produkt_Hero_JetWash_2017_72dpi.jpg

Overskudsgivende løsninger til enhver lokation.

WashTec tilbyder skræddersyede løsninger til SB-vask, der let kan tilpasses til din lokation. Og som vil glæde dine kunder: med høj betjeningskomfort, praktiske funktioner og et super vaskeresultat. Lave driftsomkostninger og lange vedligeholdelsesintervaller øger lønsomheden – og din omsætning.

Kontakt >    Læs mere>

Digitale systemer

cms_washtec_digitalesysteme_iWash.jpg

Mere komfort for dig og dine kunder.

Vaskekunder foretrækker komfortable løsninger. Nu kan du tilbyde dem nemme løsninger, der overbeviser dem og får dem til at komme igen og igen: Brugervenlige betjenings- og betalingsprocesser, kundevenlige drive-in-koncepter og den individuelle bilvask iWash. Også som indehaver nyder du hos WashTec godt af vores høje komfort i form af det praktiske online brugerstyringssystem WashTec Plus. Det skaber maksimal kontrol og lønsomhed.

Kontakt >    Læs mere>

Forbrugs- og hjælpematerialer

cms_washtec_verbrauchsmaterialien_brushes.jpg

Optimalt afstemt efter dit anlæg.

Der skal mere til end avanceret teknik for at opnå uovertrufne vaskeresultater. Mindst lige så vigtigt er det, at maskiner og vaskematerialer/vaskekemien er nøje afstemt efter hinanden. Vaskebørsterne er fra WashTec, vaskekemien fra vores datterselskab AUWA, og begge dele er perfekt afstemt efter WashTecs portalvaskeanlæg, vasketunneller og SB-vaskeanlæg. Du opnår fremragende resultater, tilfredse kunder og en høj omsætning.

Kontakt >    Læs mere>

Vaskeanlæg til erhvervskøretøjer og lastbiler

WashTec_Produkt_Heroes_maxiwash_72dpi.jpg

Den store spiller på vaskemarkedet.

Søger du en økonomisk vaskeløsning til din Vognmandsforretning , dit busselskab eller din bilpark? Hos WashTec har vi løsningen: Vælg blandt mange forskellige modeller, og find den, der passer perfekt til dine individuelle krav. Alle WashTec-vaskeanlæg til erhvervskøretøjer opfylder selv meget høje krav med hensyn til kvalitet, vaskeresultat og lønsomhed.

Kontakt >    Læs mere>

Vandgenvinding

201905-WashTec-AquaPur-Modular-750x424.jpg

Overbevisende for miljøet og for tegnebogen.

Gør en indsats for miljøet – og for din tegnebog. Med WashTecs innovative løsninger til vandgenvinding sparer du penge og yder samtidig et aktivt bidrag til miljøbeskyttelsen. Desuden opfylder du alle lovpligtige krav med hensyn til vandbehandling. Alle vandbehandlingsanlæg er afstemt optimalt efter brug med WashTec-vaskeanlæg og kemi.

Kontakt >    Læs mere>

Tilbehør

cms_washtec_zubehoer_mattenreinigung.jpg

Gør din forretning så attraktiv som mulig med ekstratilbud til dine kunder.

Udvid tilbuddet til dine kunder med ekstra services: Støvsugning, rengøring af måtter, sprøjteudstyr og vekselautomater fra WashTec. Disse tilbud giver dig hurtig en ekstra omsætning.

Kontakt >    Læs mere>

Service og finansiering – omfattende serviceydelser fra et og samme firma. 

WashTec leverer ikke kun innovativ vasketeknik og kemi. Vi kan tilbyde dig omfattende services: Finansiering, planlægning gennem hele processen, lokationsanalyse, udvikling af et markedsføringskoncept samt implementering af konceptet og efterfølgende succeskontrol. Nyd godt af vores tekniske og økonomiske erfaring, og få en succesrig vaskeforretning.

Køb bilvaskeanlæg fra WashTec – inklusive service og finansiering

WashTec leverer ikke kun innovativ vasketeknik og kemi. Vi tilbyder også omfattende service inden, under og efter købet. Finansiering, planlægning gennem hele processen, lokationsanalyse, udvikling af et markedsføringskoncept samt implementering af konceptet og efterfølgende succeskontrol. Nyd godt af vores tekniske og økonomiske erfaring, og få en succesrig vaskeforretning til en overkommelig pris.

Indkøb af bilvaskeanlæg til en fair pris

Går du med tanken om at købe en vasketunnel eller et vaskeanlæg? Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne videre. De vejleder dig til at finde det optimale udstyr, der passer til din lokation. Minimale udgifter ved maksimal nytteværdi – og selvfølgelig til en fair pris. Ønsker du vejledning?