Menu
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

WashTec TecsLine

Rense- og plejekemikalier for de højeste krav.

Optimal rensning og pleje, lavt forbrug og maksimal rentabilitet: det står kemikalie-serien TecsLine fra WashTec-datterselskabet AUWA for. Moderne opskrifter og udvalgte kvalitetsråstoffer gør TecsLine til best performance-kemi for de højeste krav.

De nyeste TecsLine-innovationer

PowerTecs:

Det kraftige forrensemiddel til de professionelle

PowerTecs er den nye generations best performance-forrenser. Den innovative formel gør det muligt hurtigt og effektivt at fjerne selv hårdnakket snavs. Kan anvendes som forrensemiddel, fælgrens, insektfjerner og aktivskum. Med meget god skumvirkning og limetteduft.

WheelTecs:

Den højaktive fælgrens til de professionelle

WheelTecs er et særdeles effektivt specialrensemiddel til fælge af stål og letmetal. Hårdnakket snavs som afslidt materiale fra bremsebelægninger og fasttørret vejsnavs fjernes hurtigt og effektivt. Med innovativ beskyttelse imod fasttørring: Rester bevarer en blød konsistens og kan nemt fjernes.

PolishTecs:

Skumpolitur til effektiv langtidsbeskyttelse

PolishTecs er den nye best performance-skumpolitur med fremragende pleje- og konserveringsegenskaber og frugtig hindbærduft. PolishTecs udmærker sig ved en meget god lotuseffekt og giver intensiv højglans.

DryTecs:

Tørrehjælp-koncentrat med sensationel lotuseffekt

DryTecs garanterer et perfekt tørreresultat på alle lak- og glasoverflader. Den innovative opskrift sørger for en imponerende lotuseffekt. Vandfilmen rives meget hurtigt over på et stort areal – selv ved høje båndhastigheder.

Disse emner kunne også interessere dig