Menu
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

WashTec TecsLine

Sæbe voks produkter der tilfredsstiller de højeste krav.

Optimal rensning og pleje, lavt forbrug og maksimal rentabilitet: det står TecLine-serien fra WashTec for. Moderne opskrifter og udvalgte kvalitetsråstoffer gør TecsLine til ”best in class” når det gælder performance.

De nyeste TecsLine-innovationer

PowerTecs:

Det kraftige for-rensemiddel til de professionelle

PowerTecs er den nye generations forvask. Den innovative formel gør det muligt hurtigt og effektivt at fjerne selv hårdnakket snavs. Kan anvendes som for-rensemiddel, fælgrens, insektfjerner og aktivskum. PowerTecs har en høj skummende effekt, og en duft af lime.

Mann entfernt Schmutz am Auto mit dem Vorreiniger PowerTecs

WheelTecs:

Den højaktive fælgrens til de professionelle

WheelTecs er et særdeles effektivt specialrensemiddel til fælge af stål og letmetal. Hårdnakket snavs som afslidt materiale fra bremsebelægninger og fasttørret vejsnavs fjernes hurtigt og effektivt. Med innovativ beskyttelse imod fasttørring.

WheelTecs Felgenreiniger für Profis

PolishTecs:

Skumpolitur til effektiv langtidsbeskyttelse

PolishTecs er den nye best performance-skumpolitur med fremragende pleje- og konserveringsegenskaber og frugtig hindbærduft. PolishTecs udmærker sig ved en meget god lotuseffekt og giver intensiv højglans.

Mann entfernt Schmutz am Auto mit dem Vorreiniger PowerTecs

DryTecs:

Tørrehjælp-koncentrat med sensationel lotuseffekt

DryTecs garanterer et perfekt tørreresultat på alle lak- og glasoverflader. Den innovative opskrift sørger for en imponerende lotuseffekt. Vandfilmen fjernes meget hurtigt selv på store arealer og ved høj tørre hastighed.

Frau berührt glänzend weißlackiertes Auto

Disse emner kunne også interessere dig