Menu
header_highlights.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Højdepunkter portalvaskeanlæg

Et stort udvalg af innovationer.

Opdag flere højdepunkter til en succesfuld vaskeforretning. WashTec præsenterer skræddersyede innovationer til forskellige business-koncepter og kundebehov. Med klar målretning og med fokus på maksimale kundefordele!

FoamSensation – spektakulær vaskeoplevelse

Dine kunder har aldrig oplevet en bilvask som denne: FoamSensation dækker køretøjet fuldstændigt med et farvebelyst skumtæppe. Dette ser imponerende ud, øger din lokations tiltrækningskraft og er en rigtig kundemagnet.

FoamSensation

Imponerende farvet skumtæppe:

 • Spektakulær skumoplevelse: uafbrudt skumsprøjt i bilvaskehallen
 • Spektakulære effekter: farvet baggrundsbelyst skumtæppe ved hjælp af LED-belysning med adskillige farveindstillinger
 • Hurtig aktivering: Perfekt skum inden for få sekunder
 • Konkurrencefordel: FoamSensation gør lokationen mere attraktivi

StarTrack – de belyste styreskinner.

Vis dine kunder vejen – og giv dem en bedre oplevelse allerede før vasken: StarTrack- styreskinners farvede belysning gør din vaskehal mere attraktiv og gør det nemmere for din kunde at køre ind og at placere sin bil rigtigt i portalen.

StarTrack:

Den attraktive vejviser ind i vaskeportalen.

 • Den mere attraktive vaskeoplevelse: LED-belysningen vækker opmærksomhed og skaber enestående lysomgivelser, mens bilen bliver vasket.
 • Indkørings- og positioneringshjælp: Forskellige belysningsmønstre og -farver guider på sikker måde din kunde igennem hele forløbet.
 • Effektiv beskyttelse af fælgene: Kvalitetsskinner i rustfrit stål med skråt profiltværsnit.
 • Konkurrencefordel: StarTrack øger dit steds attraktivitet og er en sand kundemagnet – især i kombination med FoamSensation.

LightShow – Fantastisk lys oplevelse.

Sådan har dine kunder aldrig før oplevet bilvasken: LED-belysningen skifter farve afhængig af hvilken proces i vasken der er aktiv. Det virker bådet imponerende og dragende, og øger lysten til at køre i netop din vaskehal.

LightShow:

For en opsigtsvækkende lysoplevelse.

 • Opsigtsvækkende vaskeoplevelse: Mesterlig iscenesættelse af alle vaskens enkelte trin i den automatiske bilvaskeportal.
 • Gennemskueligt vaskeforløb: Farveskift og brug af forskellige lyseffekter bevirker, at de enkelte trin i vaskeprocessen bliver helt tydelige, og det gør bilvasken til en rigtig god oplevelse.
 • Mere attraktivitet: LED-belysningen begejstrer bilvaskkunderne og gør dit sted til en sand kundemagnet.

WheelFlash – målrettet kemipåføring.

WheelFlash er baseret på WheelJet og muliggør en ekstremt præcis påføring af fælgrens, så hele overfladen af fælgen bliver dækket, uanset design. Hjulenes præcise position registreres, således at fælgrense produktet rammer hele fælgen, uden unødigt spild på gulv. Aldrig før har et portal vaskeanlæg kunne levere så rene fælge.

WheelFlash:

For virkeligt rene fælge.

 • Sprøjtevinkel og kemimængde er altid perfekte – helt automatisk.
 • Den tid, som er nødvendig for at produktet kan virke, opnås ved at påføre fælgene kemi straks i begyndelsen af vaskeprogrammet. Herved sikres et passende tidsrum før selve rengøringen gennemføres med hjulvaskebørste og højtryk.

WheelJet – pålidelig rengøring af fælgene.

Hjulvaskeren WheelJet rengør effektivt både store og små fælge: Den diagonale fremføring rammer altid i midten og sørger for at også 21-tommers fælge bliver rene. WheelJet føres diagonalt og oppefra med forlænget løft hen mod køretøjet. Hermed rammer WheelJet-børstepladerne altid det optimale kontaktpunkt i hjulets midte – uafhængigt af, hvordan bilens dimensioner er.

WheelJet Felgenreinigung

WheelJet:

Hjulvaskeren til enhver fælg.

 • Ved store hjul og bred hjulafstand som ved eksempelvis en SUV, rammer WheelJet-børsterne også præcist, på trods af at fælgen befinder sig længere ude og er højere end på en mindre bil.
 • Hjulvaske processen bliver hjulpet af en ”pulse-teknik” hvor hjulvaskeren kortvarigt trækkes tilbage fra fælgen, så børster rettes ud, og man dermed konstant har den optimale rengøringseffekt.

FlexStream – den alsidige rotations-tagdyse.

Den alsidige rotations-tagdyse FlexStream klarer arbejdet med ved kemipåføring, højtryksvask og tørring. Takket være aggregatet, der kan drejes ubegrænset, arbejder den særdeles effektivt.

FlexStream Rotationsdachdüse

FlexStream:

Multifunktionstagdysen, som kan drejes ubegrænset.

 • FlexStreams korte afstand til bilens kontur giver en bedre effekt i forbindelse med kemipåføring, højtryk og tørring.
 • FlexStream kan drejes ubegrænset og har således den nødvendige præcision. Aggregatet kan drejes og kemipåføringen sker derfor i den optimale vinkel på 90° i forhold til bilens overflade – også langt nede ved de vanskeligt tilgængelige steder foran og bag på bilen.
 • Det smarte design forhindrer en efterfølgende dryp ved kemipåføring og højtryk.

Drive-In – Bliv siddende i bilen og slap af.

Køb en billet, kør ind, vask, og færdig: Med Drive-In Car Wash-konceptet bliver kunderne siddende i bilen, mens den vaskes. Efter køb af vaskebilletten i butikken kører kunden med sin bil lige som i et parkeringshus op til Drive-In-betjeningsterminalen foran vaskehallen. Efter valg af den ønskede vask afgør kunden med et fingertryk på en brugervenlig touchscreen, om han vil blive siddende i bilen eller hellere vil vente uden for hallen som før. Vælger han Drive-In, viser skærmen først de tilsvarende betjenings- og sikkerhedsregler om forberedelse af bilen og om forløbet. Efter at bilisten har afsluttet alle nødvendige forberedelser og har læst oplysningerne om betjeningen, bekræfter han dette og kører så ind i hallen.

Mann und Frau freuen sich beim Bezahlen der Autowäsche

Drive-In:

Mere komfort ved bilvasken.

 • Når man ikke skal stige ind og ud, forkortes ventetiden mellem vaskene. På de mest travle tidspunkter kan der opnås 17% mere kapacitet og således også større udbytte.
 • Fordi dine kunder allerede vælger vasken, mens den foregående vask er i gang, reduceres skiftetiderne. Dette understøttes ved, at vasken kan vælges, mens man sidder i bilen.
 • Ved betjening af bilens horn afbryder maskinen straks vasken, og børsterne køres automatisk væk fra bilen.
 • Breddekontrollen sikrer, at vasken kun gennemføres, når bilen står i den rigtige position.
 • I det hele taget mere sikkerhed for bilisten: Når det ikke længere er nødvendigt at stige ud af bilen og ind igen, forsvinder gåturen gennem vaskehallen, hvor gulvet ofte er vådt og glat, og hvor der tit lurer flere snublesteder.