Menu
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

MultiFlex sidebørster

Perfekt renhed for enhver fastback.

Mange vaskekunder kender til problemet: Skrå hække på minibiler, kombivogne og SUV'er er også efter vasken ikke rigtig rene. Sædvanlige sidebørster når nemlig ikke frem til de vanskeligt tilgængelige steder som for eksempel under hækspoileren. Løsningen hedder MultiFlex: Den flerdimensionale sidebørste tilpasser sig fleksibelt til hækkens hældningsvinkel. Resultat: mere glans for dine kunder, mere omsætning for dig.

Sådan fungerer MultiFlex

Innovativ teknik i detaljer

En revolutionerende ide: lige så enkel, som den er effektiv: MultiFlex-sidebørsten drejer bagud ved bilens hæk. Den lægger sig fleksibelt op mod hældningen og vasker denne med maksimal kontakt til køretøjet. Til ind under hækspoileren og ind i kofangerens fordybning. På denne måde bliver fastbacks endelig virkelig rene.

Maksimal kontakt til bilen

Med to drejeakser vasker MultiFlex-sidebørsterne med maksimal kontakt til bilen rundt omkring de bageste kofangerender og tagsøjler.

Perfekt konturtilpasning

Ved biler med fastback lægger MultiFlex-sidebørsterne sig op mod den bageste kontur og vasker også under spoileren. Endelig bliver også disse bilers hække virkelig rene.

Optimal stilling på skrå

På grund af den skrå stilling vasker MultiFlex-sidebørsterne målrettet ind i de bageste kofangeres fordybninger. Resultatet er fremragende.

Sådan fungerer MultiFlex

Fleksibelt fra siden

Sidebørsterne lægger sig – som det er typisk for WashTec-portalanlæg – fleksibelt fra siden op mod bilens kontur. Sådan gennemføres den første vaskefase.

På skrå ved hækken

Ved bilens hæk drejes sidebørsterne bagud, og de vasker hækområdet i skrå stilling. Ved biler med en lige og høj hæk (f. eks. varevogne) er denne skrå stilling slået fra.

Disse emner kunne også interessere dig