Menu
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

MultiFlex sidebørster

Perfekt renhed på bilens bagende.

Mange vaskekunder kender til problemet: Skrå hække på minibiler, kombivogne og SUV'er der også efter vasken ikke er rigtig rene. Traditionelle sidebørster når nemlig ikke frem til de vanskeligt tilgængelige steder som for eksempel under hækspoileren. Løsningen hedder MultiFlex: Den multi-dimensionelle sidebørste tilpasser sig fleksibelt til bilens bageste hældning. Resultatet er en langt bedre rengøring af bilens bagende, og mere omsætning til dig.

Sådan fungerer MultiFlex

warning
Ved at klikke på videoen accepterer du overførsel af data til YouTube og accepterer databeskyttelseserklæringen.

Innovativ teknik i detaljer

En revolutionerende ide der er lige så enkel, som den er effektiv: MultiFlex-sidebørsten drejer bagud ved bilens hæk. Den lægger sig fleksibelt op mod bagendens hældning og vasker med maksimal kontakt til køretøjet. Til og med ind under hækspoileren og ind i kofangerens fordybning. Endelig bliver bilernes bagender 100% rene.

Maksimal kontakt til bilen

Med to drejeakser vasker MultiFlex-sidebørsterne med maksimal kontakt til bilen rundt omkring de bageste kofangerender og hækspoiler.

MultiFlex-Seitenwäscher

Perfekt konturtilpasning

Ved biler med skrå bagende lægger MultiFlex-sidebørsterne sig op mod bagendens hældning og vasker med maksimal kontakt til køretøjet. Endelig bliver bilernes bagender 100% rene.

MultiFlex-Seitenwäscher wäscht unter dem Spoiler

Optimal stilling på skrå

På grund af den skrå stilling vasker MultiFlex-sidebørsterne målrettet ind i de bageste kofangeres fordybninger. Resultatet er fremragende.

MultiFlex-Seitenwäscher wäscht unter dem Spoiler

Sådan fungerer MultiFlex

Multiflex Seitenwäscher wäscht Auto seitlich flexibel

Fleksibelt fra siden

Sidebørsterne lægger sig – som det er typisk for WashTec-portalanlæg – fleksibelt fra siden op mod bilens kontur. Sådan gennemføres den første vaskefase.

Multiflexgelenk des Seitenwäschers

På skrå ved hækken

Ved bilens bagende drejes sidebørsterne bagud, og de vasker bagenden med skrå stilling. Ved biler med mere lodrette flader, som eksempelvis en kassevogn, kobles skråstillingen automatisk fra.

Disse emner kunne også interessere dig