Menu
header_unternehmen_faqs.png
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

FAQs

Spørgsmål og svar om
bilvaskebranchen.

WashTec er svaret på spørgsmålet om den reneste bilvask. Nogle svar findes allerede i vores ofte stillede spørgsmål og svar. Kan du alligevel ikke finde svar på netop dit spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os.

Rengøring og pleje

Hvad er den bedste måde at fjerne insektrester og plantesaft fra lakken på?

Mange bilejere benytter sig af det gode vejr til at køre deres bil gennem vaskeanlægget. Hvis du imidlertid vælger at vaske din bil i regnvejr, vil f.eks. insektrester allerede være våde og opblødte, så de nemt kan fjernes med et særligt insektvaskeprogram.

Det bedste valg for bilister, der vil vaske deres bil, er et vaskeprogram med den meget koncentrerede InsecTecs insektfjerner, som dufter af frisk lime. AUWA tilbyder dette specialrensemiddel til hurtig og effektiv fjernelse af organiske rester og aflejringer fra glas og lakerede overflader. InsecTecs hører til Best Performance TecsLine og egner sig til brug i alle former for bilvaskeanlæg. Takket være den høje koncentration af aktive kvalitetsingredienser sikrer InsecTecs fremragende rensevirkning især ved håndtering af genstridigt snavs som f.eks. insektrester, fugleklatter og plantesaft fra træer. Trods den høje pH-værdi byder denne insektfjerner på væsentligt bedre materialeforenelighed end konventionelle basiske forrensemidler.

 

Hvordan rengør jeg bedst indtrækket i min bil?

Tips til effektiv rengøring af indtrækket finder du på vores WashTec blog på adressen https://www.washtec.com/blog/,

som bl.a. indeholder en artikel om rengøring af bilsæder:
https://www.washtec.com/blog/tips-for-owners/cleaning-car-seats-and-the-like-the-ultimate-guide-to-interior-cleaning/

Sådan kan du fjerne cigaretrøg fra din bil: https://www.washtec.com/blog/tips-for-owners/how-to-remove-cigarette-smoke-from-your-car/

Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med pleje og rengøring af læder: https://www.washtec.com/blog/tips-for-owners/correct-leather-care-and-cleaning-in-the-car/
 

 

Bilvaskesystemer

Hvor meget koster WashTec bilvaskesystemer?

Vi kan ikke oplyse en standardpris på et system. Prisen vil altid afhænge af de individuelle krav, som lokaliteten stiller. Vores team af sælgere er til rådighed og kan hjælpe interesserede kunder med at vælge det rette system på grundlag af analyser af lokaliteten og potentialet og med at sammensætte det helt rigtige forretningskoncept sammen med dem.

 

Hvilket potentiale har de forskellige bilvaskesystemer?

Disse tal ligger aldrig helt fast. Du bør som tommelfingerregel altid overveje konkurrencesituationen i dit lokalområde.

 

Hvilket portalbilvaskesystem egner sig til en gennemsnitlig tankstationsoperatør?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvilket portalbilvaskesystem der egner sig til en tankstation. Det afhænger altid af lokaliteten og resultaterne af potentialeanalysen. Derudover er det vigtigt ikke kun at fokusere på teknologi, men på en forretningsmodel og på at få mest muligt ud af bilvaskebranchen. Der er grundlæggende set fire parametre, som har indvirkning på valget af det passende portalbilvaskesystem. Hos WashTec kalder vi dem de 4 dimensioner. Det er nødvendigt at finde den rette balance mellem kvalitet, hastighed, bekvemmelighed og oplevelse. Når parametrene er fastlagt, konfigurerer vi en løsning, der er skræddersyet efter kundens behov og ønsker.

 

Nystartede virksomheder

Kræver det specialuddannelse eller særlig viden at åbne et bilvaskeanlæg?

Du behøver ingen særlig uddannelse, hvis du vælger at åbne et bilvaskeanlæg. Det er imidlertid helt sikkert en fordel, hvis du sætter dig ind i selve emnet bilvask og markedet på forhånd.

 

Hvad er de grundlæggende krav til operatører ved installation af et nyt bilvaskeanlæg?

Hvis interessenter planlægger at åbne en forretning inden for bilvaskebranchen, bør de på forhånd overveje forskellige aspekter for at sikre, at deres investering bliver rentabel, og at de hurtigt tjener opstartsomkostningerne ind igen. Generelt er den til rådighed værende kapital eller finansieringen en afgørende faktor i forbindelse med et bilvaskeprojekt. Du bør derudover have den rigtige samarbejdspartner ved din side. Samtlige vigtige aspekter vedr. lokalitetens beliggenhed og den forventede kundekreds tages i betragtning tidligt i planlægningsfasen, og derved bliver det muligt at sammenstille en detaljeret og overbevisende forretningsplan. I sammenhæng med den valgte finansiering er det med til at sikre, at drømmen om din egen virksomhed kan blive virkelighed.

 

Hvilke dokumenter skal der bruges til et møde med WashTec?

Der er nogle spørgsmål, du bør overveje forud for det indledende møde. De omfatter bl.a.:

  • Hvilken slags biler vil du kunne vaske? Foretrækkes der en bestemt type system?
  • Hvor mange biler skal der kunne vaskes? Og hvor ofte vaskes en bil i regionen?
  • Er lokaliteten allerede tilgængelig? Hvor meget plads er der i så fald til rådighed til systemet?
  • Hvor attraktiv skal bilvaskeanlægget være for slutkunden?
  • Hvor snavsede forventes køretøjerne at være?
  • Kræves der vandbehandling?
  • Hvor stort er budgettet for hele projektet?

Vi taler ikke længere bare med vores kunder om et produkt, men om en forretningsmodel, og om hvordan de kan få mest muligt ud af deres bilvaskevirksomhed. Det gør vi ved at konfigurere en løsning, der er skræddersyet optimalt efter vores kunders behov og ønsker.

 

Hvordan leverer WashTec teknisk og organisatorisk support til potentielle kunder?

Hos WashTec fokuserer vi på størst mulige fordele for kunden. Derfor ledsager vi vores kunder gennem hele planlægningsprocessen: fra analysen af lokaliteten og potentialet under hensyntagen til konkurrencesituationen i regionen, over indkøbet af systemet til idriftsættelsen. Vi fokuserer på vores kunder og deres specifikke behov. Det begynder med planlægningen og indkøbet af systemet og fortsætter gennem hele systemets levetid. WashTec tilbyder bilvaskesystemer og tilbehør, der dækker alle behov og passer til alle budgetter. Vores medarbejdere hjælper kunderne fra fastlæggelsen af systemets udstyr til analysen af omkostningsstrukturen med henblik på størst mulige investeringssikkerhed.

Et eksempel: WashTec serviceteamet konfigurerer systemet under hensyntagen til alle relevante parametre og sørger for, at systemet er økonomisk overkommeligt. Derefter monterer vi bilvaskeløsningen på lokaliteten. Under idriftsættelseskontrollen justeres systemet efter de specifikke lokale forhold – hvilket garanterer optimale vaskeresultater. WashTec servicen omfatter også udvælgelse af de rigtige WashTec kemikalier, og der tages naturligvis hensyn til de gældende sikkerheds- og miljøstandarder. Med målrettet kommunikation leverer vi derefter support i forbindelse med opgaven med at tiltrække og fastholde kunder. På denne måde kan vores kunder benytte sig af mange års teknisk viden og forretningsekspertise samt et tillidsforhold på lige fod.

 

Finansiering

Tilbyder WashTec selv leasingen eller formidles den?

WashTec tilbyder ikke selv leasing, men hvis kunden ønsker det, kan WashTec formidle leasing via vores samarbejde med Nykredit leasing.

 

Hvad sker der med ældre systemer, der skal udskiftes; tager WashTec dem i bytte?

Normalt ved udskiftning til ny WashTec maskine demonteres og bortskaffes den gamle maskiner på miljømæssig forsvarlig måde. I meget specielle tilfælde kan en ældre maskine afhængig af alder og hvor meget den har vasket tages i bytte ved køb af ny WashTec maskine.

 

Tilbyder WashTec fuldstændige vedligeholdelseskontrakter?

WashTec er eksperten inden for serviceydelser og kundernes samarbejdspartner i løbet af hele systemets levetid. Vi tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser, som kan vælges individuelt eller kombineres med fokus på specifikke områder. Vores serviceydelser overvåges og udføres af erfarne og kvalificerede montører, teknikere og ingeniører. Målsætningen med vores udvalg af serviceydelser er at eliminere stilstandstider på systemerne og sikre din succes ved at opretholde maksimal rådighed. Vi vil gerne undgå mulige fejltagelser, inden de overhovedet kan ske.