Menu
header_unternehmen_qualitaet_082023_NEU_01.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Kvalitet

Vi leverer den kvalitet, som kunderne fortjener, nemlig den bedste.

WashTec ser ikke kun sig selv som innovations-, men også som kvalitetsførende. Med vores produkter, serviceydelser og internationale certificeringer på kvalitets-, miljø- og sikkerhedsområdet er vi med til at sætte internationale standarder. Vores integrerede managementsystem er en af garanterne for vores løbende optimeringsproces, og vores mål er at opfylde alle de forventninger, som kunderne har. Du er altid velkommen til at give feedback. Din mening er vigtig for os!

Kvalitet, der sætter nye standarder.

Vores produkter og løsninger er banebrydende med hensyn til kvalitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse. Derfor arbejder vi udelukkende med førsteklasses materialer, gennemprøvede procedurer til afprøvning af innovativ teknologi samt konstruktioner med minimale toleranceværdier – og ikke mindst egnede kvalitetssikringsprocedurer.

Vores processer, produkter og serviceydelser gennemgår en løbende optimeringsproces med afsæt i de idéer, som vores medarbejdere byder ind med. Men din mening er også vigtig. Din feedback indgår altid i vores produkt- og procesudviklinger, uanset om den kommer fra en personlig samtale eller en stor kunderundspørge. På den måde kan vi bedre tilpasse vores produkter og serviceydelser til dine individuelle behov, så du altid får den kvalitet, som du forventer.

 

HSE: Quality, Health, Safety, Environment.

Quality, Health, Safety og Environment skal ikke kun være slagord. Vi føler os fuldt ansvarlige, når det gælder kvaliteten, trivsel, arbejdssikkerhed og miljøbevidsthed, både i arbejdshverdagen og i alle processer og relationer til vores kunder, samarbejdspartnere, serviceudbydere og leverandører.

Vi er bevidste om, at kvalitet er vigtig for at få tingene til at fungere. Derfor starter god kvalitet efter vores mening altid med medarbejdernes sundhed, trivsel og sikkerhed.  Sikkerhed på arbejdspladsen, ergonomiske arbejdspladser og helbredsundersøgelser i forbindelse med WashTec´s sundhedsdage – viser vi tager vores ansvar alvorligt.

Alle vores medarbejdere inddrages i vores værdisystem, som danner basis for hvordan vi udformer arbejdshverdagen, og vi tilskynder alle til at deltage aktivt i de løbende optimeringsprocesser.

 

warning
Ved at klikke på videoen accepterer du overførsel af data til YouTube og accepterer databeskyttelseserklæringen.

Optimering af processer og workflow.

I alle WashTec´s afdelinger gennemføres der løbende interne inspektioner, og der tjekkes op på processer og workflow med afsæt i et avanceret optimeringssystem og de forslag, der kommer fra vores erfarne medarbejdere.

Eksempler på gennemførte optimeringer:

  • Regelmæssig gennemførelse af sikkerhedskurser.
  • Udformning af arbejdspladser efter de nyeste standarder – f.eks. med sparelamper, støjfattige maskiner og ergonomisk udstyr.
  • Regelmæssig kørselstræning for vores teknikere fra kundeservice, desuden brug af det sikre ”WashTec Tower” i stedet for normale stiger.
  • Produkt- og informationsbrochurer fremstilles af FSC-papir fra bæredygtigt skovbrug.
  • Vi benytter den klimaneutrale GoGreen-forsendelse til breve og UPS carbon neutral til pakker.

 

Certificeret kvalitet.

Vores engagement inden for miljø, sikkerhed, sundhed og kvalitet fremgår også af en lang række certificeringer og udmærkelser:

  • ISO 9001 for ansvarsbevidst kvalitetsstyring.
  • EN ISO 14001 for miljøbevidsthed.
  • SCC (Safety Certificate Contractors) for gennemførelse af præventive tiltag, der skal værne om medarbejdernes sundhed og sikkerhed.
  • VDA-mærket fra det tyske automobilindustriforbund attesterer, at vores vasketeknik og -kemi giver en nedsat risiko for skader i forbindelse med bilvask.
  • AEO/Authorised Economic Operator bekræfter, at WashTec lægger stor pålidelighed for dagen i forbindelse med overholdelse af toldbestemmelser. Desuden attesteres et tilfredsstillende bogholderisystem, betalingsevne samt fornuftige sikkerhedsstandarder.

 

Disse emner kunne også interessere dig