Menu
header_nachhaltigkeit.jpg
Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

 

 

Kontaktformular

Bæredygtighed

Vi skal sikre en bæredygtig fremtid.

Bæredygtighed sikrer vores fremtid. Det gælder ikke kun for vores virksomhed, men for samfundet som sådan. Derfor er bæredygtighed en afgørende faktor i vores daglige arbejde. Vi sparer på ressourcerne og tager vores ansvar over for medarbejderne og samfundet alvorligt. Vort mål er at være med til at skabe varige værdier og give et intakt samfund videre til de næste generationer, både i miljømæssig og social henseende.

Potentialet skal udvikles

Vores medarbejdere er grundlaget for vores succes. Derfor lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor den enkelte kan udfolde sig både fagligt og personligt. En god løn, sociale ydelser og videreuddannelsestilbud hører naturligvis med. Desuden har vi fokus på vores medarbejderes sundhed og på en god balance mellem arbejde og privatliv.

I det daglige arbejdsliv lægger vi stor vægt på gensidig respekt, og vi støtter op om tolerance og kulturel mangfoldighed i virksomheden. Desuden vil vi gerne medvirke til, at flere kvinder vælger en teknisk uddannelse eller søger ind på ledelsesposter. I 2005 indførte WashTec et ensartet etisk regelsæt, og i interne kvalitetskontroller føres der jævnligt tilsyn med, at disse overholdes.

Miljøbevidsthed

Bæredygtighed udgør en væsentlig bestanddel af vores virksomhedsfilosofi, og det fremgår bl.a. af følgende certificeringer:

    • EN ISO 9001:2008 sikrer en ansvarsbevidst kvalitetsstyring – en selvfølge for fremtidsorienterede virksomheder.
    • EN ISO 14001:2004 supplerer vores krav til os selv om miljøbevidsthed og giver en afgørende konkurrencefordel.
    • SCC**:2011 (Safety Certificate Contractors) til evaluering af arbejdssikkerhed og sundhed gennem præventive tiltag.

Det er vigtigt at stå ved sit ansvar

Som global virksomhed vil vi gerne foregå med et godt eksempel ved at vi nedsætter vores ressourceforbrug og CO2-emissionen og så vidt muligt undgår affald. I alle vores processer, produkter og serviceydelser tager vi højde for forskellige miljøaspekter, store som små.

Siden 2007 har vi således udstyret alle nye dieselkøretøjer med filtre, der reducerer partikeludledningen med 99 procent. Vi handler også miljøbevidst ved at benytte klimaneutral forsendelse af breve og pakker og FSC-papir fra bæredygtigt skovbrug. Det er måske små skridt, men sammenlagt betyder de faktisk ganske meget.

Disse emner kunne også interessere dig