Menu
header_karriere_offenestellen.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Ledige stillinger

Form fremtiden sammen med WashTec.

Vi søger løbende engagerede folk til alle grene af vores virksomhed, fra lærlinge til ledende medarbejdere. Send din ansøgning nu og vær med til at forme fremtiden for den globale bilvaskeforretning.

Ansøgningsprocedure.

Mange tak for din interesse for WashTec. Hvis din personlige profil, dine kompetencer og dine ønsker og forventninger stemmer overens med stillingstilbuddet, ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Online ansøgning
Du bedes sende din ansøgning via mail til washtec[at]washtec.com. Husk at medsende ansøgningsskrivelse, CV og alle relevante eksamensbeviser og attester. For hurtigere ekspedering bedes du skrive den nøjagtige stillingsbetegnelse i ansøgningens overskrift.

Når du har sendt din ansøgning afsted, får du en automatisk bekræftelse på at den er modtaget. Vær opmærksom på, at der kan indtræffe forsinkelser afhængigt af antallet af ansøgninger.

Du vil få svar på din ansøgning senest tre uger efter at vi har modtaget den. Du vil f.eks. blive inviteret til en jobsamtale – personligt eller telefonisk/via Skype.