Menu
header_karriere_arbeitenbeiwashtec.jpg
 Schließen
SERVICENUMRE

Service

+45 70 10 15 33

WashTec A/S

Guldalderen 10

2640 Hedehusene

Kontaktformular

Mulighederne venter hos WashTec

Sammen sætter vi
nye standarder.

Uanset om du sidder i ledelsen eller er praktikant, studerende eller erfaren specialarbejder, så byder WashTec på rigtig gode udviklingsmuligheder og chancer for at være med til at udvikle banebrydende ideer.

WashTec som arbejdsgiver.

WashTec er en internationalt førende udbyder af innovative løsninger til bilvaskforretninger. Over 1.700 medarbejdere i mere end 70 lande er med til at forme fremtiden for bilvaskbranchen og drive udviklingen fremad for en dynamisk branche i vækst.

Med vores løsninger sætter vi nye internationale standarder. Vores kunder skal altid kunne regne med det bedste af det bedste. Sådan har det været siden 1885. Og sådan vil det også være fremadrettet.

 

zwei Männer arbeiten bei Washtec

Mere end bare et job.
Som virksomhed er vi kun så gode som vores medarbejdere. Derfor ligger vores medarbejderes trivsel os meget på sinde, og vi går meget op i deres faglige og personlige udvikling. Desuden får vores medarbejdere en god løn, der ligger over gennemsnittet. Det er en investering i de menneskers fremtid, der udgør WashTec.

Som den moderne arbejdsgiver vi er, ved vi godt, at jobbet ikke er alt. Der er også andre ting, der er mindst lige så vigtige. Derfor støtter vi op om private initiativer som f.eks. fælles sportsarrangementer. Man kan ikke kun få sig en karriere hos WashTec – man kan faktisk også blive månedens målscorer.

 

Ansøgere med arbejdserfaring.

Vi tilbyder specialarbejder- og ledende stillinger i forskellige afdelinger af virksomheden, f.eks. inden for udvikling,  produktion og montering af portalvaskeanlæg,  vasketunneler, SB-vaskepladser og vaskeanlæg til f.eks. busser og lastbiler.

Vi glæder os altid over initiativrige ansøgere, der er gode til at tænke tværfagligt og levere nye impulser, der kan være med til at styrke vores markedsposition.

Du skal være velkommen til at søge et job på vores hovedkontor i Augsburg. Stedet har en lang historie og byder på et bredt spektrum af afdelinger. Du kan også prøve kræfter i vores salgs- eller serviceafdeling, hvor du arbejder meget tæt med kunderne – i Tyskland eller på internationalt plan.

De fleste af de medarbejdere, vi ansætter i virksomheden, vælger at blive, og det skyldes bl.a. de udviklingsmuligheder vi byder dem, både i faglig og personlig henseende. Vi hjælper aktivt vores medarbejdere til at opnå work-life-balance.

UBESATTE STILLINGER

 

Erhvervspraktikanter.

Vores internationale trainee-program tilbyder nyuddannede alle forudsætninger for en god karrierestart. Over en periode på 18 måneder lærer de alle områder af virksomheden og ikke mindst alle facetter af bilvaskbranchen at kende. Til programmet hører også en praktikperiode hos et af vore datterselskaber i udlandet.

Perfekt start på arbejdslivet
Vores trainee-program giver masser af spillerum til at dyrke individuelle interesser. Udover det daglige arbejder stifter du bekendtskab med spændende (internationale) projekter, hvor der samarbejdes på tværs af afdelingerne. Desuden vil en WashTec medarbejder fungere som din mentor.

 

Studerende.

Som studerende har du masser af muligheder for at lære arbejdslivet at kende, f.eks. som praktikant eller som led i en afgangsopgave (kandidatafhandling, bachelor, master).

Benyt dig af muligheden for at finde ud af, hvad det er du vil og hvor dine styrker og interesser ligger. Eller forbered dig optimalt på en mulig fremtidig karriere hos WashTec.

Praktik, bijob, afgangsopgave
Hos os stifter du bekendtskab med alle virksomhedens afdelinger, fra økonomi- over produktions- til HR-afdelingen. Du kan tage aktivt del i udviklingsprocesserne, og du får et meget bredt indblik i bilvaskbranchen.

I din første ansøgning bedes du oplyse, hvad du kunne tænke at arbejde med hos WashTec og hvad din afgangsopgave skal handle om. Desuden bedes du oplyse, i hvilke perioder du står til rådighed.

 

Lærlinge.

En uddannelse hos WashTec er et godt udgangspunkt for dit senere arbejdsliv, uanset om det er det håndværksmæssige, tekniske, administrative eller økonomiske, der har din interesse. Vi kan tilbyde det, der passer lige nøjagtig til dig. Og du får naturligvis betaling for det.

Du får indblik i alle afdelinger og grene af virksomheden og bilvaskbranchen og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Solidt grundlag for jobs med fremtid i
Efter din uddannelse hos WashTec åbnes der mange døre. Du kan f.eks. videreuddanne dig til mester eller tekniker eller en ledende stilling på det håndværksmæssige område. Eller du kan benytte din uddannelse som basis for et studie. Vi støtter dig hele vejen, uanset hvad du beslutter dig for.

WashTec Cleaning Technology GmbH fik i marts 2016 tilkendt kununu-kvalitetmærket TOP COMPANY og OPEN COMPANY. kununu.com er en førende portal, hvor man kan foretage bedømmelse af arbejdsgivere. Den uddeler kvalitetsmærker til arbejdsgivere, der har en høj medarbejdertilfredshed og dialogparathed.

 

Disse emner kunne også interessere dig